Ilmainen www-laskuri
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietoja

 

Lämpötilojen kannalta autoradio on ristiriitainen laite, näyttö tarvitsee lämmitystä ja pääteaste jäähdytystä. Käytännössä tämä jäähdytyspuoli toteutuu. Näyttöjen osalta kysymys on lähinnä laadusta. Mil-laatu kattaa -40º ylöspäin ja maksaa viisi kertaa enemmän kun tavallinen, joka alkaa noin +-0º.

Autoradion hallittavuuteen on tehty joitakin vaatimattomia parannuksia ja joitakin katastrofaalisia huononuksia. Periaatteessa autoradio tarvitsee kaksi hallintanappia, yksi, jossa on katkaisija ja äänenvoimakkuudensäätö ja yksi, jolla haetaan asemat paikalle. Molemmat voitaisiin automatisoida. On kuitenkin niin että valkoinen mies tuntee tarvetta hallita ympäristöään, vaikka se hallinta olisikin näennäistä. Jos tämä tunne ei toteudu, hän ei osta sellaista laitetta. Näin ollen markkinoilla esiintyy autoradioita joiden 182 x 53 mm standardinaamatauluun on tungettu jopa kuusitoista (16 ??) hallintanappia joissa eräissä vielä kaksoistoimintoja. Koeta sitten vielä selviytyä liikenteestä.

Yllä olevan perusteella voin vakuuttaa, että meidän autoradiotarvikevalikoimamme perustuu terveeseen järkeen ja pitkäaikaiseen kokemukseen sekä tietoon.